info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Waarom Ostrica?

  • De juiste mix van bescherming en groei
  • Continu innoverend beleggingsproces
  • Groei ongeacht het beursklimaat

Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Tel: 020-5408300
Fax: 020-5408301

Routebeschrijving

 

 


Netto lijfrente

Voor persoonlijk advies voor het opbouwen van netto lijfrente bent u bij Ostrica aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1997 dé financiële dienstverlener voor verschillende vermogensoplossingen en beschikken over jarenlange kennis en ervaring op financieel gebied. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Netto lijfrente voor optimaal rendement

Ons bedrijf biedt u samen met Perlas een zeer aantrekkelijk aanbod om extra te sparen voor uw pensioen: netto lijfrente. Deze regeling is in het leven geroepen om mensen een nieuwe spaarmogelijkheid op vrijwillige basis aan te bieden. Zo kunt u uzelf voorzien van een aanvullend inkomen voor uw oude dag. De netto lijfrente is voor uw vermogen tot €50.000 de ideale beleggingsstrategie. Onze specialisten zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en helpen u graag om uw vermogen te behouden of te laten groeien.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u vragen over de netto lijfrente? Of wilt u graag advies over de juiste strategie voor uw persoonlijke situatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 020 - 540 83 00 om een afspraak met één van onze specialisten in te plannen. Heeft u vragen? Bekijk dan ook eens onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie.