info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Waarom Ostrica?

  • De juiste mix van bescherming en groei
  • Continu innoverend beleggingsproces
  • Groei ongeacht het beursklimaat

Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Tel: 020-5408300
Fax: 020-5408301

Routebeschrijving

 

 


Beleggingsstrategie

Voor een gedegen beleggingsstrategie gaat u naar Ostrica, de financiële dienstverlener voor al uw vermogensoplossingen. Al 20 jaar kunt u bij Ostrica terecht voor moderne strategieën, de nieuwste mogelijkheden op het gebied van beleggen, behouden van uw vermogen en het optimaliseren van uw rendement. Naast beleggingen kunnen we u ook helpen bij het uitvoeren van uw risicomanagement, inkomensstrategieën en fondsen. Kortom, vermogenoplossingen die naadloos aansluiten op uw ambities!

Beleggingsstrategie bepalen
Wanneer u in een keer een groot vermogen vrij krijgt heeft u vaak een bepaald doel wat u hiermee wilt doen. Bij Ostrica helpen we u graag uw doelen te koppelen aan een beleggingsstrategie die geheel bij uw ambities en levensstijl past. U hebt hierbij de keuze uit:

  • Inkomensstrategieën
  • Groeistrategieën
  • Strategieën gebaseerd op individuele titelselectie
  • Beschermingsstrategieën

Bij Ostrica maken we altijd gebruik van moderne strategieën om uw rendement te optimaliseren en uw vermogen te beschermen. Door de gestructureerde aanpak van onze specialisten weten we precies hoe u ervoor staat en kunnen we de beleggingsstrategie bijstellen en is er de mogelijkheid om in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Meer informatie
Zou u graag een afspraak maken om samen een beleggingsstrategie te bepalen voor uw vermogen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 020 - 540 83 00.

Bepaal samen met onze specialisten welke beleggingsstrategie het beste bij uw wensen past! Wij denken graag met u mee voor een optimaal resultaat!