Inloggen particulieren

Hieronder kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Daarna klikt u op ‘controleren’ om in te loggen. Let op: de velden zijn hoofdlettergevoelig.

Controleren Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten?

Wilt u geld bijstorten?

Als u een beleggingsrekening bij ons heeft en u wilt geld bijstorten dan is dat op elk gewenst moment mogelijk.

U kunt uw geld overmaken naar de depotbank waar uw portefeuille in bewaring is.

Onderstaand vindt u stortingsinstructies per depotbank:

Inloggen InsingerGilissen Services

U kunt geld overmaken naar het IBAN nummer van InsingerGilissen Services onder vermelding van uw zescijferig effectenrekeningnummer en uw naam.

IBAN
NL44 GILL 0 211999555

BIC nummer
GILLNL2A

Nadat uw geld op uw rekening is bijgeschreven zullen wij dit voor u beleggen conform de met u overeengekomen beleggingsstrategie. Overboekingen worden op wekelijkse basis belegd.

Heeft u een rekening bij InsingerGilissen?

Klik hier voor uw rekeningafschriften bij InsingerGilissen.

Persbericht 2/1/2016 voorgenomen fusie tussen Theodoor Gilissen en Insinger e Beaufort

Inloggen BinckBank

Let op: Per 16 april 2016 hebben alle klanten van Binckbank een eigen IBAN rekeningnummer toegekend gekregen. U kunt voortaan direct geld naar uw eigen IBAN rekeningnummer overmaken. Wilt u zo vriendelijk zijn om vanaf 16 april uw IBAN rekeningnummer te gebruiken voor het overboeken van geld naar uw effectenrekening?

Maakt u automatisch geld over naar BinckBank vergeet u dan niet het rekeningnummer aan te passen aan uw IBAN rekeningnummer. U vindt uw IBAN Rekeningnummer achter de inlog bij uw Persoonlijke gegevens. Vanaf 1 juli 2016 kunt u geen gebruik meer maken van het algemene IBAN rekeningnummer bij BinckBank.

Heeft u een rekening bij BinckBank?

Klik hier voor uw rekeningafschriften bij BinckBank.

Inloggen SGG-Trust

U kunt geld overmaken naar het IBAN nummer van SGG-Trust onder vermelding van uw zescijferig effectenrekeningnummer en uw naam.

IBAN
NL69 DEUT 0 523258372

BIC nummer
DEUTNL2N

Let op: Overboekingen naar SGG-Trust wordt eenmaal per maand verwerkt. Heeft u een rekening bij SGG-Trust dan dient uw storting uiterlijk op de 12e van de maand te zijn ontvangen om nog in de desbetreffende maand belegd te kunnen worden. Stortingen die binnenkomen na de 12e van de maand worden in de opvolgende maand belegd.

Nadat uw geld op uw rekening is bijgeschreven zullen wij dit voor u beleggen conform de met u overeengekomen beleggingsstrategie.

© Copyright 2018 Ostrica Vermogensoplossingen