Nieuws

Ostrica verwelkomt Financieel Planner Erwin Bouwmeester

Amstelveen, 12 februari 2019 - Ostrica, onafhankelijk en kwantitatief vermogensbeheerder sinds 1997, is verheugd dat per 11 februari Erwin Bouwmeester FFP het relatiebeheer- en acquisitieteam komt versterken. Bouwmeester brengt brede kennis en kunde mee vanuit zijn eerdere loopbaan binnen zowel het bankwezen, als het bedrijfsleven.

Alexander Werkheim, commercieel directeur Ostrica: “Wij vinden een persoonlijke band met onze cliënten belangrijk. Erwin is een ervaren en gepassioneerde Senior Private Banker en Financieel Planner (FFP), bij wie de cliënt altijd centraal staat en gestaan heeft. Hij heeft een ruime ervaring in Private Banking, die hij onder andere opgedaan heeft bij Staalbankiers en bij Van Lanschot. Met zijn komst versterkt Ostrica haar aanwezigheid in de regio Oost Nederland bij haar kerndoelgroep van vermogende particuliere beleggers.”

Erwin Bouwmeester streeft ernaar om Ostrica naar een hoger niveau te tillen. “Ik werk graag samen met professionals in een omgeving waar het overtreffen van verwachtingen van de klant de norm is. En waar eigen initiatief en zelforganiserend vermogen wordt gewaardeerd. Daarom heb ik gekozen voor Ostrica.” Erwin zal zijn ervaring en netwerk inzetten om Ostrica te laten groeien: “Dat doe ik vanuit mijn ambitie om de verwachtingen van de klant altijd te overtreffen.”

Over Ostrica

Ostrica is een onafhankelijk en kwantitatief vermogensbeheerder sinds 1997. Ostrica gebruikt en innoveert zelf ontwikkelde modellen gebaseerd op big data, die continu kijken naar welke bedrijven het meest aantrekkelijk zijn om in te beleggen. Ostrica onderscheidt zich door haar unieke propositie en stabiele groei: implementatie van de beschermingsstrategie zorgt voor 50% minder verlies bij een neerwaartse markt en 85% van de winst bij een stijgende markt. Het fundament voor de huidige beleggingsmodellen is eind jaren ’80 binnen de Fortis organisatie door de oprichters en huidige partners van Ostrica ontwikkeld.