Uitbesteden - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Winke Besard | 1979

Tussen vertwijfeling en hoop

160 cm x 120 cm x 80 cm
Brons of polyester

Antoon van Wijk | 1952

Het Voertuig

80 cm x 50 cm x 40 cm
brons-geblazen glas

Uitbesteden of zelf doen?

Beleggen is een vak apart en vraagt om kennis, kunde en tijd. Als belegger dien je te beschikken over de benodigde “tools” en kennis om tot een optimaal rendement te komen. Bovendien heb je bij grote vermogens en complexe financiële situaties ook vaak te maken met ingewikkelde fiscale en juridische vraagstukken. Dit vereist een deskundige aanpak. Dan is het fijn als een professional u kan bijstaan bij het risicobeheer en de structurering van uw vermogen, de estate planning of bijvoorbeeld een bedrijfsoverdracht. Stuk voor stuk onderwerpen die vragen om een deskundige aanpak. Kiest u voor Ostrica dan kunt u beschikken over ervaren en deskundigen gesprekspartners op elk deelgebied rondom uw vermogen.

Wij onderscheiden de volgende dienstverlening:

  • Risicomanagement

  • Discretionair beheer

  • Execution only

Risicomanagement
Risicomanagement, waarbij Ostrica de bestaande portefeuille doormeet en onderwerpt aan een stresstest. Vervolgens doen wij aanbevelingen om de portefeuille te verbeteren. U kunt ervoor kiezen de oplossing zelf te implementeren bij uw vermogensbeheerder of de implementatie aan Ostrica uit te besteden

Discretionair beheer
Discretionair beheer, waarbij Ostrica het volledige beheer over uw vermogen voert.

Execution only
Execution only, waarbij u zelf alle beslissingen neemt met betrekking tot uw beleggingen en Ostrica slechts aanbevelingen doet voor de strategische, tactische en/of operationele asset allocatie.

© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring