Ostrica in de Pers - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Ostrica in de Pers


02
may
2017

De jus in smart bèta wordt rap uitgeperst

Nu smart bèta (of factor-) beleggen door de massa wordt omarmd, valt er met dergelijke aandelenstrategieën steeds minder extra rendement te behalen. Voor Ostrica, pionier op dit vlak, reden om de bakens te verzetten.


12
dec
2016

High tech data-analyse en Luxemburgse garantie maakt combinatie van beleggingsrendement en veilig pensioen, mogelijk

Samen met het Luxemburgse Baloise heeft Ostrica de beleggings- & beschermingsstrategie beschikbaar gemaakt voor vrijvallende lijfrentepolissen en stamrechtuitkeringen; ongeacht in welke periode of onder wel fiscaal regime de lijfrentepolis is afgesloten. Luxemburg is de enige Europese lidstaat die via zijn wetgeving maximale bescherming biedt zonder dat hier een limiet aan is gesteld. De veiligheid van spaardeposito’s bij een Nederlandse bank is gegarandeerd tot € 100.000.- In Luxemburg bepaalt de wet dat tegoeden van verzekeringnemers aan geen enkel ondernemersrisico van de verzekeringsmaatschappij mag worden blootgesteld. Hierdoor is een aan-de-zekerheid-van-sparen-grenzende beveiliging te combineren met hoger rendement. Juist voor pensioenspaarders met een pensioenpolis, een unieke combinatie.


08
jul
2016

Holland Fintech: member spotlight

In de wereld van startups is fintech al weer een tijdje een ‘buzzword’. Bedrijven die zich bezighouden met financiën en technologie. Holland FinTech wil een bijdrage leveren aan de kennis over fintech in Nederland zodat zowel startups als gevestigde partijen kunnen groeien op dit terrein. Als aanbieder van Fintech Vermogensoplossingen onderschrijven wij de doelstellingen van Holland Fintech. Ostrica is recent lid geworden om met onze kennis een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan dit jonge platform.


20
jun
2016

De voor- en nadelen van fintech bij vermogensbeheer

VUVB in gesprek met Lex Werkheim van Ostrica over de voor- en nadelen van Fintech bij vermogensbeheer. In deze aflevering leert u onder andere wat Fintech betekent voor Ostrica en hoe wij Fintech inzetten met onze computermodellen.


14
jun
2016

Vermogensbeheerder Ostrica uitgelicht

Actieve partijen grijpen in wanneer er onrust wordt verwacht in de markten (in tegenstelling tot passieve partijen). Of dat op de lange termijn meer rendement oplevert blijft uiteraard de vraag. In dit kwartaal lichten we een actieve partij uit die de schade heeft weten te beperken in kwartaal 1: Ostrica.


21
okt
2015

Holding Ostrica weer volledig in handen van oprichters en partners

Met de overname van het aandelenpakket van bijna 24% zijn management en oprichters van VCP weer volledig eigenaar van de holding. 
Contact

Neem contact met ons op per telefoon of via het contactformulier.

Nog geen cliënt?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?


maak een afspraak
© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring