Inkomenstrategieën - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Jo van den Brand | 1943

Stoofpeertjes

18 cm x 24 cm
olieverf op doek

Karin van de Walle | 1964

Showgirl

90 cm x 27 cm x 21 cm
bewerkt marmer-keramiek-kristal

Inkomen

Ostrica biedt twee inkomensprofielen met elk een eigen risico- en rendementsverwachting. Beide beleggingsstrategieën zijn gericht op het direct of op korte termijn genereren van inkomen en het in stand houden van het vermogen.

Cashflow profiel
Voor de korte en de middellange termijn bieden wij de mogelijkheid om te beleggen in een vastrentend profiel met beschermingsconstructie. Hiermee neemt u minder risico, met evengoed aantrekkelijke vermogensgroeimogelijkheden. Dit profiel is gericht op het genereren van een structureel inkomen door middel van continue kasstromen. Met instandhouding van uw vermogen. Het cashflow profiel is een optimaal gespreide portefeuille over verschillende obligatiecategorieën, zoals staatsobligaties, investment grade obligaties, converteerbare obligaties en hoogrentende obligaties. De duration van obligaties zijn een belangrijke component in de beschermingsstrategie.

Naar informatie obligatieplus

Basis Profiel
In het Basis Profiel ligt onze focus op het in stand houden van het vermogen, ook in geval hier inkomen uit wordt onttrokken. Een uitgebalanceerde mix van internationale aandelen (10%), obligaties (60%) en alternatieve strategieën (25%), aangevuld met kasgelden (maximaal 5%) als marktomstandigheden hierom vragen, zorgt voor een optimale verhouding tussen rendement en risico. Ook dit profiel kent een beschermingsconstructie die het neerwaartse koersrisico van uw belegging beperkt.

Meer profiel informatie

Contact
Wilt u meer weten over de inkomensstrategie die Ostrica biedt? Stel uw vraag per chat, per email via info@ostrica.nl of neem contact met ons op via 020 540 83 00.

© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring