Individuele Titels - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Jo van den Brand | 1943

Stoofpeertjes

18 cm x 24 cm
olieverf op doek

Karin van de Walle | 1964

Showgirl

90 cm x 27 cm x 21 cm
bewerkt marmer-keramiek-kristal

Titelselectie

De beleggingsfilosofie van Ostrica kan het best worden omschreven als een combinatie van fundamentele analyse met kwantitatief gereedschap, wat leidt tot een transparante en sterke selectie van beleggingstitels. De selectie wordt namelijk deels door de computer en deels door onze analisten uitgevoerd; ons ‘mens-en-machine’ concept. Ostrica is ervan overtuigd dat de toegevoegde waarde van de mens gericht moet zijn op het identificeren van structurele veranderingen in de samenleving. Kwantitatieve analyse wordt ingezet om op structurele wijze beleggingen op een groot aantal variabelen te beoordelen. Dit proces garandeert een consistent en goed gestructureerd besluitvormingsproces, waarbij zowel beoordelingen als historische gegevens binnen econometrische modellen worden gecombineerd. Deze aanpak waarborgt ook dat beleggingsbeslissingen rationeel en minder subjectief (op basis van emotionele grondslagen) worden genomen.

5 belangrijke voordelen van ons kwantitatieve beleggingsmodel:

  1. Het selectiemodel van Ostrica waarborgt een objectieve en rationele selectie

  2. Selectie van de beste bedrijven op basis van waardering, winstgevendheid, technische analyse en kwaliteit van de onderneming.

  3. Een brede spreiding over sectoren, regio’s, stijl en grootte geeft invulling aan het risicobeheer binnen de portefeuille.

  4. Zelf ontwikkeld geavanceerd en hoogwaardig kennissysteem

  5. Helder beleggingsbeleid dat de basis is voor de prima resultaten die wij in de afgelopen 20 jaar voor onze cliënten hebben gerealiseerd.

Contact
Wilt u meer weten over de titelselectie van Ostrica? Stel uw vraag per chat, per email via info@ostrica.nl of neem contact met ons op via 020 540 83 00.

© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring