Groeistrategieën - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Jo van den Brand | 1943

Stoofpeertjes

18 cm x 24 cm
olieverf op doek

Karin van de Walle | 1964

Showgirl

90 cm x 27 cm x 21 cm
bewerkt marmer-keramiek-kristal

Behoud/Groei

Wie meer rendement uit zijn vermogen wil halen en het vermogen voor langere tijd kan wegzetten biedt Ostrica een breed scala aan beleggingsstrategieën, elk met een eigen risico- en rendementsverwachting. Wij zijn gespecialiseerd in risico gecontroleerde groei, waarbij (toekomstig) inkomen uit vermogen zeker moet worden gesteld. Dit geldt voor al onze beleggingsprofielen. Dus ook in de offensieve beleggingen, gericht op het genereren van rendement op middellange of lange termijn, ligt de nadruk op groei met beperking van neerwaartse risico’s.

Balans Profiel
Voor wie vermogen wil opbouwen of opgebouwd vermogen wil beleggen met de mogelijkheid hier op termijn inkomen uit te onttrekken is het Balans Profiel een goede keuze. Het Balans Profiel bestaat uit een uitgebalanceerde mix van obligaties (42,5%), internationale aandelen (25%) en alternatieve strategieën (27,5%), aangevuld met kasgelden (maximaal 5%) als marktomstandigheden hierom vragen. Het Balans Profiel beoogt een maximalisatie van het rendement bij een vastgestelde defensieve risicovoet en is geschikt voor beleggers die een goed rendement nastreven, maar daarbij niet te veel risico willen lopen.

Meer profiel informatie

Totaal Profiel
Voor de op groei gerichte belegger die bereid is een hoger risico te lopen, met als doel uitzicht op een hoger rendement dan in een meer defensief profiel, is het Totaal Profiel op maat gesneden. Het Totaal Profiel bestaat uit een uitgebalanceerde mix van internationale aandelen (50%), obligaties (20%) en alternatieve strategieën (25%), aangevuld met kasgelden (maximaal 5%) als marktomstandigheden hierom vragen.

Meer profiel informatie

Ondernemend Profiel
Dit is het meest offensieve beleggingsprofiel met de nadruk op aandelen (75%), aangevuld met alternatieve strategieën (20%) en kasgelden (maximaal 5%) om de portefeuille te optimaliseren voor risico en rendement. De accenten zijn gericht op de wat hoger renderende zakelijke waarden. Naast een beoogd hoger rendement is dit het profiel dat gekenmerkt wordt door een hoger risico in vergelijking met de andere profielen.

Meer profiel informatie

Cliënt worden
Wilt u meer weten over de groeistrategieën die Ostrica biedt? Neem dan contact met ons op via 020 540 83 00. Stel uw vraag per chat, per email via info@ostrica.nl of neem contact met ons op via 020 540 83 00.

© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring