Resultaten GIPS - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Josef Jan Michnia | 1942

Quartett fur Klavier

170 cm x 200 cm
olieverf op doek

Lothar Vigelandzoon

Love cherry

60 cm x 35
brons

GIPS

De GIPS® standaarden zijn uitgegeven door het CFA (Chartered Financial Analyst Institute) en voorzien in een systeem voor het berekenen en rapporteren over investeringsresultaten aan cliënten van beleggingsinstellingen. De GIPS® standaarden stellen investeerders in staat om de (historische) performance van beleggingsinstellingen objectief te vergelijken.

Toegevoegde waarde GIPS® standaard
Door gebruikmaking van de GIPS® standaard kan de performance op een eenduidige wijze gerapporteerd worden, ongeacht de geografische locatie van de beleggingsinstelling. Dit verbetert de dialoog tussen Ostrica en onze (toekomstige) klanten. Door deze eenduidige wijze van performance meting kunnen resultaten tussen beleggingsinstellingen makkelijker met elkaar worden vergeleken. Inmiddels rapporteren in Nederland diverse (grote) vermogensbeheerders over hun performance conform de GIPS® standaarden. Wanneer u de performance van vermogensbeheerders objectief met elkaar wilt vergelijken is het belangrijk dat u er op let of de performance GIPS® compliant is.

De voordelen van GIPS® voor (potentiele) beleggers bij Ostrica:

  • Zekerheid dat resultaten op een juiste manier gepresenteerd worden;

  • Meer vertrouwen in resultaatpresentaties van de vermogensbeheerder;

  • Beleggingsresultaten van verschillende vermogensbeheerders zijn beter te vergelijken

Verificatie van de gepubliceerde cijfers vindt plaats door een onafhankelijke accountant. Op verzoek is het verificatierapport verkrijgbaar.

download GIPS
© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring