info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Joseph Cals | 1949

Ocean View

130 cm x 130cm
olieverf op doek

Luc Bemelmans | *1958 - †2012

Vrouwfiguur met arm op rug

36 cm x 51 cm x 9 cm
brons

Fiduciair beheer

Het begrip ‘fiduciair beheer’ stamt uit de Angelsaksische wereld. Steeds vaker besteden professionele beleggers zoals pensioenfondsen, charitatieve instellingen, lagere overheden en stichtingen het beheer van hun vermogen uit aan fiduciair beheerders. Hiermee krijgen zij toegang tot de steeds professioneler en complexer wordende informatie op dit gebied.

Voor Ostrica staat fiduciair beheer gelijk aan partnerschip. Als u vermogensoplossingen zoekt die naadloos aansluiten op de doelstellingen en ambities van uw organisatie, een beheerder die niet passief het mandaat uitvoert, maar één die daadwerkelijk met u meedenkt en actief inspeelt op gewijzigde marktontwikkelingen, dan is Ostrica uw ideale partner.

Met moderne strategieën, inspelend op actuele marktontwikkelingen beschermen wij het vermogen en optimaliseren wij de portefeuille op rendement en risico. Sinds onze oprichting in 1997 realiseren wij met ons gestructureerde beleggingsproces bovengemiddelde resultaten. Hierbij komt dat onze belangen gelijk zijn aan uw belangen, namelijk het realiseren van een aantrekkelijk rendement tegen een aanvaardbaar risico.

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn vermogensbeheer uitbesteden en het niet zelf doen? Beleggen is een vak apart dat vraagt om kennis, kunde en tijd.

Meer
Bijstorten

Als u geld wilt bijstorten op uw beleggingsrekening dan is dat op elk gewenst moment mogelijk. U kunt uw geld overmaken naar de depotbank waar uw geld in bewaring is.

Meer
 
Contact

Neem contact met ons op per telefoon of via het contactformulier.

Klachtenprocedure

Bent u ontevreden? We staan u graag te woord om dit samen op te lossen. Neem hiervoor contact met ons op. Heeft u desondanks toch nog een klacht? Dan verwijzen wij u door naar onze klachtenprocedure via deze link.

Nog geen cliënt?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

maak een afspraak
nieuwsbrief
blogs
in de pers
 
© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring