Doelgroepen 10M - Ostrica
info@ostrica.nl
English EN
“Vermogensoplossingen die naadloos
aansluiten bij uw ambities”
Ostrica Voor wie Diensten Strategieën Resultaten Overige Inloggen
Ostrica Fondsen Downloads contact

Jo van den Brand | 1943

Witte schaal met pruimen

25 cm x 40 cm
olieverf op paneel

Luc Bemelmans | *1958 – †2012

Lente

25 cm x 18 cm x 20 cm
brons

Professionele beleggers

Professionele beleggers, zoals pensioenfondsen, stichtingen, lagere overheden en charitatieve instellingen kunnen gebruik maken van de praktische (deel)oplossingen die Ostrica biedt. Met onze structurele Gips compliant performance bieden wij toegevoegde waarde aan elk beleggingsproces.

Professioneel beleggen
Ostrica biedt 20 jaar beleggingshistorie met aantrekkelijke rendementen. Zelfs in de langste ‘bear’ markt van de afgelopen honderd jaar is Ostrica in staat geweest een positief absoluut rendement te behalen die de depositorente ruimschoots overtreft. Het kennisintensieve beleggingsproces van Ostrica in combinatie met de ‘open architecture’ biedt professionele beleggers de mogelijkheid het vermogen geheel of gedeeltelijk in beheer of regie te geven bij Ostrica. Daarnaast stelt Ostrica haar ‘mens en machine’ concept te beschikking aan generalistische aanbieders in de financiële wereld zoals banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en wealthmanagers. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een ‘white-label’ variant van het beleggingsproces.

Pensioenfondsen
Doordat Pensioenfondsen voldoende rendement moeten maken om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen, worden zij in zekere zin gedwongen om bepaalde risico’s te nemen. De afgelopen jaren heeft een groeiend aantal Pensioenfondsen het beheer van het pensioenvermogen uitbesteed aan een externe professional zoals Ostrica. Wij zien het als primaire taak om na te gaan welke risico’s bij uw pensioenfonds passen. Hierbij kijken wij niet alleen naar het vermogen maar ook naar de verplichtingen binnen het fonds. Ostrica biedt verschillende diensten en fondsoplossingen, die ook onafhankelijk van elkaar kunnen worden afgenomen. Hierbij kunnen wij bogen op onze jarenlange expertise, ons uitgebreide netwerk binnen de financiële dienstverlening en een gedegen GIPS compliant trackrecord.

De diensten waar u als bestuurder van een pensioenfonds gebruik van kunt maken omvatten:

Rapportages
Periodiek rapporteren wij met betrekking tot de ontwikkeling van de portefeuille. Hierbij maken wij onder andere gebruik van cijfermateriaal van onafhankelijke derden, zoals de custodian.

© Copyright 2018 Ostrica  |  Privacy- en cookieverklaring